Ταξίδια, εκδρομές και πακέτα διακοπών καλοκαίρι 2015. Κλείνω απο τώρα για το καλοκαίρι του 2015 και κερδίζω έως και 30%. Πολυτελή ξενοδοχεία, ποικίλοι προορισμοί, για ζευγάρια, όπως και οικογεναιακά πακέτα με ειδικές εκπτώσεις για παιδιά έως 14 ετών.
Ταξίδια το Πάσχα
Ταξίδια στην Καραϊβική
Ταξίδια στην Ασία
Εξωτικά ταξίδια
Ταξίδια στον Ινδικό Ωκεανό
Γαμήλια ταξίδια
Κρουαζιέρες
Ταξίδια Ευρώπη - Μεσόγειος -Βόρειος Αφρική
Ταξίδια στην Κεντρική και Νότιο Αμερική
Ταξίδια στις ΗΠΑ και τον Καναδά
Ατομικά και Ομαδικά ταξίδια σε πόλεις της Ευρώπης
Ταξίδια στην Ισπανία
Ταξίδια στην Ελλάδα
Ταξίδια στην Αφρική
Προσφορές ταξιδίων -Last minute
Ταξίδια Αυστραλία - Νέα Ζηλανδία - Νησιά Φίτζι
Εποχιακές προσφορές
Θεματικά ταξίδια / Θεματικά πάρκα
Εταιρία

Kαλοκαίρι 2015 Ταξίδια | Πακέτα διακοπώνΚαλοκαίρι
2015 ταξίδια και πακέτα διακοπών                                          

Κλείστε και φέτος εγκαίρως τις διακοπές σας για το καλοκαίρι του 2015  και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας με κέρδος έως και 30%.

Το Paradies Travel σας δίνει την μοναδική για τον ελληνικό χώρο δυνατότητα και το 2015 να οργανώσετε και να κάνετε την κράτηση σας για το καλοκαίρι έγκαιρα εώς και 8 μήνες πριν την ημερομηνία αναχώρησης σας.

Έχοντας σχεδόν όλα τα προγράμματα οργανωμένων ατομικών ταξιδιών και κρουαζιέρων σε διάθεση από τώρα μπορείτε έτσι να εξασφαλίσετε προνομιούχες τιμές στις πιο καυτές ημέρες του καλοκαιριού ώστε να αποφύγετε τις δυσκολίες εύρεσης των επιθυμητών σας προορισμών στις περιζήτητες ημερομηνίες σε ακριβές τιμές.

Οι προορισμοί που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι ποικίλοι, απο ένα ταξίδι στα νησιά της καλοκαιρινής Ελλάδας ή μια απόδραση στην Ευρώπη, με μια επιλογή από πόλεις εώς και παραλιακούς προορισμούς με Ξενοδοχεία, Βίλλες κλπ.

Άλλα και οι λάτρεις των εξωτικών ταξιδιών δεν θα μείνουν παραπονεμένοι απο τους πολυάριθμους προορισμούς μας όπως μεταξύ άλλων οι Σευχέλλες, ο Μαυρίκιος, το Μεξικό, ο Άγιος Δομίνικος, η Κούβα, η Τζαμάικα, οι ΗΠΑ, η Κόστα Ρίκα, η Ταιλάνδη και το Μπαλί, προορισμοί τους οποίους προσφέρουμε σε τιμές και ποιότητα μοναδικές για τα ελληνικά δεδομένα.

Και ας μην ξεχάσουμε τις Κρουαζιέρες τις οποίες λόγω της αυξημένης ζήτησης τα τελευταία χρόνια συνιστάται να τις κλείνει κανείς έγκαιρα για να εξασφαλίσει μια καμπίνα σε προσιτό κόστος, στην επιθυμητή ρότα.

Με το Paradies Travel όπως βλέπετε οι καλοκαιρινές σας διακοπές και φέτος βρίσκονται σε καλά χέρια. 

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις προσφορές μας για το καλοκαίρι του 2015.

Καλοκαίρι 2015 Εξωτικά Ταξίδια
 Καλοκαίρι 2015 Εξωτικά Ταξίδια
Εξωτικά ταξίδια το Καλοκαίρι του 2015 σε Κεντρική και Λατινική Αμερική. Ανακαλύψτε αυτό το καλοκαίρι χώρες σαν το Μεξικό, την Βενεζουέλα, την Βραζιλία , την Κόστα Ρίκα ....
Tαξίδια Καλοκαίρι Ελλάδα 2015
Tαξίδια Καλοκαίρι Ελλάδα 2015
Tαξίδια το Καλοκαίρι του 2015 στην Ελλάδα στους "ζεστούς" προορισμούς στην φανταστική Ελλάδα ... Προσφορές για το καλοκαίρι του 2015 Ελλάδα.
Καλοκαίρι 2015 Ευρώπη / Μεσόγειος / Βόρεια Αφρική και Πόλεις Ευρώπης
Καλοκαίρι 2015 Ευρώπη / Μεσόγειος / Βόρεια Αφρική και Πόλεις Ευρώπης
Ταξίδια στην Ευρώπη / Μεσόγειο και πόλεις της Ευρώπης το καλοκαίρι του 2015, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία. Από την Μαγιόρκα εώς την Βιέννη και Πράγα ...
Ταξίδια το Kαλοκαίρι 2015 στην Καραϊβική / Λατινική Αμερική
Ταξίδια το Kαλοκαίρι 2015 στην Καραϊβική / Λατινική Αμερική
Ταξίδια το καλοκαίρι του 2015 στην Καραιβική και την Λατινική Αμερική. Απο την ατίθαση Κούβα, στον παραδεισένιο Άγιο Δομίνικο, στην ζωντανή Τζαμάϊκα, στο μοναδικό Μεξικό ....
Κρουαζιέρες-Καλοκαίρι 2015
Κρουαζιέρες-Καλοκαίρι 2015
Κρουαζιέρες για το Καλοκαίρι του 2015. Εδώ θα βρείτε τις προτάσεις μας για Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο. Κλείστε από νωρίς και επωφεληθείτε απο τις ....Αρχική
Site map
Επικοινωνία
Λίστα ενημέρωσης

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις τελευταίες προσφορές


active³ 4.8 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης