Σικάγο Ταξίδια

Ταξιδέψτε στο μαγικό και πρωτοποριακό Σικάγο, το σπίτι των μπλουζ και της τζαζ μουσικής, της κωμωδίας και της ιδέας του ουρανοξύστη. Εδώ, η εποχή του σιδηρόδρομου βρήκε το κέντρο της και τα αεροπλάνα, που εναρμονίστηκαν με όλα τα παραπάνω, ακολούθησαν. Πιστό στην πρόοδο και τις πρωτοπόρες ιδέες, είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες πόλεις του κόσμου.

Επισκεφθείτε τα Μουσεία Τέχνης και Επιστήμης που θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο. Κάποια από αυτά είναι το Lincoln Park Zoo, το National Museum of Mexican Art, το Museum of Science and Industry και το Field Museum of Natural History. Περπατήστε σε χιλιόμετρα αμμώδους ακρογιαλιάς και τεράστια πάρκα. Δείτε τη δημόσια τέχνη και ίσως την τελειότερη συλλογή κτιρίων μοντέρνας αρχιτεκτονικής του κόσμου! Υπάρχουν αρκετά εικονικά αξιοθέατα, μνημεία και γειτονιές για εξερεύνηση, για να γεμίσουν μια τουριστική επίσκεψη ημερών, εβδομάδων ή ακόμα και μηνών, χωρίς ποτέ να δείτε τα ίδια. Επίσης είναι η τρίτη πόλη της Αμερικής στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών. 

Μετά από τους περιπάτους σας γευματίστε στο Σικάγο, μια από τις πόλεις με τα καλύτερα εστιατόρια και χώρους διασκέδασης των ΗΠΑ. Δοκιμάστε ντόπια πιάτα όπως Chicago pizza, Chicago hot dog και Italian Beef.

Ενδεικτικές τιμές/ ημερομηνίες και συνδυασμοί για Ταξίδια στο Σικάγο.

Pin 15.02 - 24.02.19  Νέα Υόρκη + Σικάγο
Αεροπορικά και Ξενοδοχεία, 5 νύχτες διαμονή στη Νέα Υόρκη και 4 νύχτες στο Σικάγο από 1660 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Pin 10.05 - 18.05.19  Σικάγο + Λας Βέγκας
Αεροπορικά, 4 νύχτες στο Σικάγο και 4 διανυκτερεύσεις στο Λας Βέγκας από 1630 Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται οι φόροι).

Pin 04.07 - 11.07.19  Αεροπορικά και Ξενοδοχεία, Σικάγο 7 διανυκτερεύσεις από 1350 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Pin 11.08 - 21.08.19  Μαιάμι + Σικάγο
Πτήσεις και Διαμονή 6 νυχτών στο Μαιάμι και 4 διανυκτερεύσεις στο Σικάγο από 1620 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβάνονται οι φόροι.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Αναχωρήσεις από
Αθήνα, Θεσσαλονίκη  και Λάρνακα για το 2018 

Αν ενδιαφέρεστε για ομαδικά ταξίδια, πατήστε στο σύνδεσμο ομαδικά ταξίδια ΗΠΑ


Δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων πόλεων στις ΗΠΑ
 


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα! Paradies Travel 2310-225501 ή 2310-225576ΗΠΑ, Ομαδικά, Χριστ. '18 - Πρωτοχρονιά '19
ΗΠΑ, Ομαδικά, Χριστ. '18 - Πρωτοχρονιά '19
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης