Ταξίδι στη Ζανζιβάρη

Ταξίδι στην Ζανζιβάρη: ταξιδέψτε στο υπέροχο αυτό σύμπλεγμα νησιών του Ινδικού Ωκεανού, το οποίο βρίσκεται στα ανοιχτά των ακτών της Ανατολικής Αφρικής. Αποτελείται από πολυάριθμα όμορφα μικρά νησάκια και δύο μεγάλα: την Ουνγκούτζα, που είναι το μεγαλύτερο και ανεπίσημα ονομάζεται από πολλούς Ζανζιβάρη, και το νησί Πέμπα. Σήμερα η Ζανζιβάρη αποτελεί τμήμα της Τανζανίας.

Η πρωτεύουσα της Ζανζιβάρης είναι η Πόλη της Ζανζιβάρης στο νησί Ουνγκούτζα.Γνωρίστε τον πολιτισμό του λαού των Σουαχίλι και την ιστορία του νησιού που διεκδίκησαν πολλοί λαοί στην πορεία των χρόνων όπως οι Αιγύπτιοι, οι Κινέζοι, οι Πορτογάλοι και οι Άγγλοι. Έχει ένα μοναδικό πολιτισμό και αυτό το καταλαβαίνουμε από τις παλιές συνοικίες της πόλης, γνωστές ως «Λίθινη Πόλη», που έχουν ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.

Αυτό που προσελκύει επισκέπτες σήμερα βέβαια είναι οι πραγματικά κάτασπρες παραλίες της, τα προσεγμένα ξενοδοχεία και lodge της, τα γραφικά ψαροχώρια της και ο πλούσιος θαλάσσιος κόσμος της που αποτελεί όνειρο για τους λάτρεις των καταδύσεων.

Ταξιδέψτε στην Ζανζιβάρη, ή αλλιώς το "νησί των μπαχαρικών", καθώς η παραγωγή τους είναι μια από τις κύριες ασχολίες των ντόπιων κατοίκων. Η οικονομία του νησιού στηρίζεται κυρίως στο εμπόριο μπαχαρικών, με κυριότερα: το μοσχοκάρυδο, το γαρίφαλο, την κανέλα και το μαύρο πιπέρι καθώς επίσης και τον τουρισμό.

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Κλείστε με το Paradies Travel εγκαίρως το ταξίδι σας στη Ζανζιβάρη με και πάρτε τις καλύτερες προσφορές!

Eπικοινωνήστε μαζί μας 2310-225501 / 2310-225576 Paradies Travel


Τανζανία - Ζανζιβάρη, 10 ημ., Χριστ.- Πρωτοχρονιά '18-'19
Τανζανία - Ζανζιβάρη, 10 ημ., Χριστ.- Πρωτοχρονιά '18-'19
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη



Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing List



Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης