Γαμήλιο ταξίδι στο Μπαλί: κάντε το ταξίδι του μέλιτός σας στο νησί των Θεών! Ζήστε μια από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής σας σε ένα τροπικό νησί με ζεστό κλίμα καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ζωντανά χρώματα, αμμώδεις ακρογιαλιές και λόφοι από λάβα, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να απαθανατίσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας!

Οι Μπαλινέζοι, πράοι άνθρωποι εκ φύσεως, θα σας μεταδώσουν την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση που χρειάζεστε μετά το άγχος της προετοιμασίας. Οι πιο ψαγμένοι θα ενθουσιαστούν με το μυστικιστικό κλίμα που μεταδίδει αφού αποτελεί μια πραγματική όαση πνευματικότητας.

Το νησί του Μπαλί είναι τόσο γραφικό που μοιάζει να ξεπήδησε από πίνακα ζωγραφικής, ένας από τους πολλούς που θα συναντήσετε στο πολιτιστικό κέντρο του Μπαλί, στο Ubud, το "χωριό των καλλιτεχνών"! Τοποθετημένο ψηλά στους λόφους, προσφέρει απίστευτες εικόνες της πλούσιας τροπικής βλάστησης με την τεράστια ποικιλία λουλουδιών, των θεαματικοί ορυζώνων που μοιάζουν με έργα τέχνης, οι άγριες ηφαιστειογενείς παραλίες, και οι πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες.

Το Μπαλί προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, από τα διάφορα μασάζ και τις παραδοσιακές θεραπείες χαλάρωσης που προσφέρουν όλα τα ξενοδοχεία, μέχρι το surfing στις φημισμένες για αυτό παραλίες του καθώς και οι καταδύσεις. Δε θα πρέπει να παραλείψετε και τις τοπικές αγορές  όπου θα βρείτε πολύχρωμα σαρόνγκ (ύφασμα παραδοσιακής φορεσιάς), κοσμήματα και φυσικά ξυλόγλυπτα έπιπλα ή διακοσμητικά ή, και γιατί όχι, μια βόλτα στη ράχη ενός ελέφαντα!  

Αν είστε τυχεροί και βρεθείτε σε κάποιο από τα φεστιβάλ που γίνονται κατά τη διάρκεια του χρόνου, οι εικόνες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας. Οι πομπές που γίνονται σε συνοικιακούς ναούς είναι από τα ομορφότερα και λαμπρότερα θεάματα που μπορεί να συναντήσει κανείς στο Μπαλί.

Μπορείτε να το επισκεφτείτε σχεδόν όλο το χρόνο μιας και η υγρή περίοδος του δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα.

Το Μπαλί είναι ένας ιδανικός προορισμός για γαμήλια ταξίδια, λόγω του αργού ρυθμού ζωής των ντόπιων, του  ζεστού κλίματος που επικρατεί όλο το χρόνο και της απόλυτης χαλάρωσης που αποπνέει!

Μερικές ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες του γραφείου μας για ταξίδια στο Μπαλί

 20.11 - 27.11.18  Μπαλί, 7 νύχτες 
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο με πρωινό, 7 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί από 1210 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 07.12 - 16.12.18  Σινγκαπούρη 2Ν + Μπαλί 7Ν   
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 2 νύχτες στην Σινγκαπούρη και 7 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί από 1390 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 08.01 - 19.01.19  Πούκετ 5Ν + Μπαλί 5Ν
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 5 διανυκτερεύσεις στο Πουκέτ και 5 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί από 1720 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

 

Κλείστε με το Paradies Travel το ταξίδι σας στο ονειρικό Μπαλί, και επιλέξτε για τη διαμονή σας στην 25ετή εμπειρία μας στα γαμήλια ταξίδια!

Αναχωρήσεις απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας


  • Paradies Travel Services
  • Εγνατίας 100, 1ος ορ.
  • Τηλ.: 2310 225576, 2310 225501
  • Fax.: 2310 225563, 2310 319827
  • Email: info@paradiestravel.gr

  • Βρείτε μας στο χάρτη
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης